Bas gefrustreerd na stemronde

Bas gefrustreerd na stemronde

Bas lijkt na de stemronde niet zo lekker in zijn vel te zitten. Dit is Gabriëlle ook opgevallen en besluit het gesprek met hem aan te gaan.

Ik vind dit niet leuk begint Gabriëlle het gesprek. Ja antwoordt Bas maar ik ga daar niet bij zitten. Het is echt een zielenpoot, ik heb geen zin om daar tussen te zitten en schijnheilig mee te doen tot op het moment dat ik uitbarst voegt hij eraan toe. Hij doelt op mede bewoner Wim. Dan is het verstandig dat je hier blijft antwoordt Gabriëlle. Ben je bang dat je naar huis gaat? vraagt ze door.Bas ontkent het en zegt dat het hem meer om zijn argumentatie wat nergens op slaat. Ik weet dat ik het moet loslaten. Ik had wel verwacht dat ik stemmen zou krijgen voegt hij eraan toe. Maar het is een probleem dat het er vier zijn zegt Gabriëlle doelend op de stemmen die hij heeft gehad. Daar lijkt Bas het inderdaad moeilijk mee te hebben. Ik had de stem van Vic ook niet verwacht geeft hij toe. Ik vind totaal niet dat ik meer met de dieren bezig ben, dan met de groep. Misschien nu even, omdat de eend meer verzorging nodig heeft. Volgens Gabriëlle is Bas iemand die zijn aandacht verdeelt. Je bent lief en je roddelt niet voegt ze eraan toe. En jij en Wim stemmen altijd op elkaar. Of jij en Gina. Gina en Cees waren bang voor stemmen van jou. Maar ik denk dat je gewoon even een dagje nodig hebt. Je bent iemand die op zichzelf is, maar ik zie heel veel dingen. Je bent bezig met spelletjes samen met de groep, truitjes voor de BV, je kookt. De twee kletsen nog even verder over de stemronde en geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *