Wat er afgelopen avond nog gebeurde

Wat er afgelopen avond nog gebeurde

Een nieuwe dag in Utopia land is begonnen. Maar wat gebeurde er afgelopen avond nog? We hebben het even op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Handdoeken
Er was gisteren sprake van een handdoeken mysterie. Cees vond namelijk handdoeken in zijn slaapkamer. En niet zo maar een paar, vijftien stuks! Ze waren al wat handdoeken kwijt dus zijn bij deze terecht. Maar wat ze nou precies in de kamer van onder andere Cees doen is ons een raadsel.

Gina met haar hoofd in de poep
De traditie van Utopia lijkt het te worden. Gina heeft haar hoofd in de koeien poep gedoopt. Dit deed ze met Gabriëlle, Victoria, Rowena, Ramona, Wim en Ivan. Ze heeft besloten haar hoofd in de poep te duwen en wordt aangemoedigd door de rest. Zo gezegd zo gedaan, ze doet het ook echt. Zie onderstaande video. We horen verschillende opmerkingen zoals dat ze een echte Utopiaan zou zijn.

Do baalt dat Wim naar huis gaat
Na de stemronde van gisteren werd er nog veel nagepraat. Zo laat Do Bas weten dat ze het jammer zou vinden als Wim weg zou gaan. Want dat is volgens haar de realiteit. Volgens Bas is dat maar een gedachte. Jij gaat toch niet naar huis antwoordt Do. Zeg nooit nooit aldus Bas…


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *