Rob en Benjamin over het stemmen

Rob en Benjamin over het stemmen

De nominaties komen steeds dichterbij, en dat betekend dat de praat hierover ook steeds meer wordt. Zo hebben Benjamin en Rob er ook een gesprek over gehad. Op wie gaan de heren stemmen?

Buiten zitten de twee te kletsen. De twee hebben het over de tactische mogelijkheden die zij hebben. Michael kwam binnen met een belangrijk doel vertelt Rob. Verder ziet hij niet veel andere bewoners met een vergelijkbaar of belangrijker doel. Benjamin is het daarmee eens, ik vind dat Mike die aandacht wel verdient voegt hij eraan toe. En denkt dat Mark en Ivan ook best eruit gestemd kunnen gaan worden. Ook Rob zegt daar wel eens over nagedacht te hebben. Bij Mark niet zo heel erg. Maar bij Ivan wel. Soms denk ik als hij zelf niet gaat, moeten we hem misschien een handje helpen. De mannen lachen vervolgens. En daarna zegt Benjamin dat hij met zichzelf heeft afgesproken niet meer op vrienden te stemmen sinds het vertrek van Stefanie. Rob antwoordt dat je het ook wel leuk moet houden voor jezelf. Hij is het er dus mee eens. Rob weet zeker dat Cees een aantal stemmen gaat krijgen. Benjamin denkt dat Wim aanstuurt op een vertrek. Rob denkt daarentegen dat Wim helemaal niet naar huis wil. Victoria zit volgens de mannen ook safe en Gabriëlle al helemaal. Gabriëlle krijgt ook nooit stemmen, maar doet geen reet voegt hij eraan toe. Het wordt duidelijk wat de mannen bedoelen. Er is vooralsnog geen peil op te trekken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:17

    Er moet er eens mensen zijn die op hun stemmen en maar zeggen die doet niks en die ook niks ,maar wat doen ze zelf ook niks . En dan nog zeggen Gabriella doet echt niks
    Je mag er pas ook over spreken als ze zelf wel werken
    Het bankje is over genomen door Rob en Benjamin in plaats van de twee meiden van het eerste jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *