De vreest stemmen te krijgen

De vreest stemmen te krijgen

Zoals we al omschreven heeft Do vanmorgen post gehad. En in deze post kreeg ze toch wel wat tips mee. Ze zou zich beter moeten laten zien en de nodige assertiviteit zou ook ontbreken. Do besluit er bij Cees over te praten.

Cees vraagt hoe de post was en of deze positief was. Do vraagt eerst of ze een knuffel kan krijgen en vertelt daarna dat ze last heeft van heimwee. Cees herkent het gevoel waarmee Do zit wel. Ik zou je vertellen ondanks mijn leeftijd. Wat heb ik het zwaar gehad voegt hij eraan toe. Do vertelt dat ze het gevoel is dat ze zichzelf niet meer is. Volgens Cees heeft het gevoel wat Do nu bij meerdere personen gezien, inclusief zichzelf. En daar moet je doorheen voegt hij eraan toe. Do vind de heimwee maar een blok aan haar been. Op deze manier kan ik mijn doelen niet behalen gaat ze verder. Ik dacht dat ik sterk genoeg was. Het lijkt logisch dat dit samenspeelt met het verhaal Bas, maar dat is het niet. Ook denkt Do waarschuwingsstemmen te krijgen tijdens de nominaties. Ze heeft dit al gehoord en dat zorgt voor flinke druk. De stemmen gaan komen omdat ze niets uit zou voeren of ieder geval nog geen eigen project heeft. Cees kent die situatie zelf dondersgoed en zegt dat Do daar niet mee moet zitten. Het hoort erbij en daar moet je geen zak van aantrekken benadrukt hij. Ik hoop dat je wat met mijn woorden kan. Ik ook antwoordt Do…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hyl at 19:50

    Wat is het een jankkind. En maar aandacht vragen, en zo verlegen is ze niet,
    Een vreemd kind die eerst maar eens door de molen moet ,maar ja dat ziet ze niet, wat een naief kind
    Van mij mag ze eruit,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *