Utopia kijkcijfers week 58

Utopia kijkcijfers week 58

Hier vindt je de kijkcijfers van Utopia week 58. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 58 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 1 februari: 732.000 kijkers
  • Dinsdag 2 februari: 746.000 kijkers
  • Woensdag 3 februari: 597.000 kijkers
  • Donderdag 4 februari: 573.000 kijkers
  • Vrijdag 5 februari: 595.000 kijkers

De kijkcijfers zijn deze week wat minder te noemen. Het begin van de week trekt het gemiddelde nog redelijk omhoog maar vanaf woensdag zakken de cijfers drastisch… Hoe zou dat kunnen? Wellicht heeft carnaval er iets mee te maken? Hopelijk zullen de kijkcijfers van het programma volgende week toenemen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. dogfan at 13:56

    misschien omdat het 1 grote poppenkast is geworden met foute mensen er in die schreeuwen en schelden ,elke zin moet geschreeuw worden met een grof woord er in ,o.a. ramoma en rowena ,een ivan die wel klaar is en niet normaal kan praten zonder agressieve ondertoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *