Do ontvangt voor het eerst post!

Do ontvangt voor het eerst post!

Inmiddels is een nieuwe dag begonnen in de wondere wereld die Utopia heet. Dag 770 alweer! En deze begon goed voor Dominique want zij mag namelijk voor het eerst sinds haar Utopia carrière post van het thuisfront ontvangen. Bas komt niet naast haar zitten, op zich niet zo gek want de twee hebben geen relatie meer. Victoria vergezelt Dominique op de bank als de eerste brieven doorgenomen worden. Do is er zo nu en dan emotioneel onder en als Victoria vraagt of alles goed is wat erin vermeld staat bevestigd ze dit. Gelukkig zijn er ook nog leuke dingen, zo krijgt ze verjaardagskaarten, en uiteraard wat nieuws van haar vriendinnen. Die een groepchat hebben op Whatsapp en elkaar steeds appen als Do op de live stream te zien is. Maar ook van een beste vriend krijgt ze iets, alhoewel hij niet echt weet waar hij nou over moet schrijven.Wel krijgt Dominique het advies mee dat ze zich meer moet laten zien en het thuisfront vraagt zich af waar haar assertiviteit is gebleven… Het verdere post moment verschijnen er regelmatig tranen bij Dominique gelukkig wel van vreugde. Gelukkig is Victoria daar om haar te ondersteunen en te troosten waar nodig. Benieuwd hoe het post moment helemaal verliep en wil je nog meer details? Check dan even onderstaande video’s. Wat zal er vandaag nog meer gebeuren? Volledig op de hoogte blijven van het laatste Utopia nieuws? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *