Simone moet Utopia verlaten

Simone moet Utopia verlaten

Tijd om een keuze te maken, wie van de potentiële bewoners mag blijven? Bronno of Simone?

Ivan vertelt dat de tijd gekomen is een beslissing te maken, wij als groep zijnde gaan met elkaar overleggen van wie wij vinden die mogen blijven. Jullie mogen even naar buiten en roepen we jullie terug. Willen jullie nog wat zeggen? Simone zegt dat er geen winnaar is of verliezer. Ze heeft top dagen hebben, we zijn alle twee verschillend en hebben beide competenties om te blijven. Ik wil iedereen bedanken, we zien het wel! Bronno houdt even zijn mond, hij wacht het wel af.

Ivan kiest voor Bronno, ik vind het een bijzonder type. Het is iets wat we nog nooit eerder hebben gehad. Hij heeft veel ideeën over de maatschappelijke problemen. Hij praat wel veel maar hij luistert ook als hij teveel praat. Victoria vind het heel lastig, ze zijn beide heel verschillend. Ik denk dat we genoeg jonge geesten hebben, dus ik kies ook voor Bronno puur op levenservaring. Wim kiest ook voor Bronno, heeft een goede toevoeging. Ik zie zijn handicap niet echt, doet dingen ook goed. Praat wel veel maar dat is te overzien. Rob kiest ook voor hem, is een bijzondere man. Simone is een lieve meid maar te jong. Een volwassen iemand is wel belangrijk. Benjamin kiest ook voor Bronno, hij heeft een heldere mening over van alles en nog wat. Ik zal nog wel eens in discussie raken. Ik vind het een mooie vent. Ik gun het haar ook wel maar haar plannen zijn niet concreet. We hebben een goede aan Bronno. Rowena kiest ook voor Bronno, in het begin dacht ze met hem te gaan botsen. Simone moet ik echt nog leren kennen. Ze heeft echt haar best gedaan alleen Bronno past beter in mijn Utopia. Hij is een goed voorbeeld voor wat hij wil laten zien. Do kiest ook voor hem, een aanvulling voor de groep met een sterke geest. Als we mensen verliezen hebben we hem nodig. Simone is ook leuk maar op het moment is Bronno nu beter. Gina kiest ook voor Bronno, ook al werken ze beide hard. Maar hij is echt een goede aanwinst, ook voor Le Luifel een goede aanvulling. Michael kiest ook voor hem, ze hebben een goed gesprek gehad. Hij weet ook hoe het is om in hokjes geplaatst te worden. Ik vind Simone heel leuk maar twee Do’s op een schip zou ik niet trekken. Gabriëlle gaat ook voor Burnno, hij straat veel kracht uit. Hij weigert dat gewoon, dat vind ik mooi. Hij heeft humor, is grappig en staat klaar voor anderen. Ramona kiest ook voor Bronno, vond het geen lastige keus. Hij is sociaal, eerlijk en direct. Cemal gaat ook voor Bronno, hij is een relaxte vent. Hij praat wel veel maar dat kun je wel in temmen. Hij paste gelijk bij de groep. Bas gaat ook voor Bronno, ik moet hem nog in de zeik nemen. Ik vind zijn humor leuk. Simone is een flapuit, wel melig maar niet voor Utopia. Bjorn vond het lastig, hij wilde een joker inzetten. Maar dat kan niet. Beide hebben eigenlijk niet echt een heel groot doel. Simone heeft haar best gedaan en haar steentje bijgedragen. Maar des ondanks denk ik dat het voor de balans beter is als er een ouder persoon bij komt. Bronno dus. Cees vindt Bronno redelijk eigenwijs, maar ondanks een handicap vindt hij zich gaaf. Vanaf het begin wist ik dat het Bronno ging worden. Hij trekt zich niets van zijn handicap aan, dat merk je ook niet in de omgang. Hij is een absolute aanwinst voor de groep maar ook voor Utopia. Het kan een nieuw publiek aantrekken. Simone is in mijn ogen te kinderlijk. Kortom unaniem voor Bronno. Tijd om de twee potentiële bewoners erbij te halen om het nieuws te vertellen.

Als de twee potentiële bewoners er zijn begint Ivan te vertellen. Jullie hebben super je best gedaan en hard gewerkt. Simone je bent iemand die van aanpakken houdt en hebt laten zien wat je kant. Bronno ook jij hebt goed laten zien wie je bent en waarvoor je staat. Je praat heel veel maar dat is soms ook wel interessant. Je hebt een handicap maar dat zie je eigenlijk niet. Je werkt net zo hard als ieder ander en bent een inspiratie voor andere mensen. Het was een lastige keuze, we gunnen het jullie allebei. De groep heeft unaniem gekozen voor Bronno! Simone zegt dat het niet erg is. En krijgt verschillende knuffels van andere bewoners. Ze wordt wat emotioneel en Bronno wordt hartelijk verwelkomt als vaste bewoner. Hij is er erg blij mee. Simone zal haar spullen pakken en zal Utopia moeten verlaten. Morgen moet Bronno beslissen wie van de genomineerden Utopia moet verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *