Een aantal gesprekken over wie er mag blijven

Een aantal gesprekken over wie er mag blijven

Vandaag wordt bekend wie van de potentiële bewoners definitief in Utopia mag blijven, Bronno of Simone. Er wordt vandaag flink over gesproken. We hebben een aantal gesprekken op een rijtje gezet…

Ivan & Bas
Ivan vraagt aan Bas of hij voor Bronno of Simone kiest. Bas antwoordt Bronno en Ivan is benieuwd waarom. Ik vind het een hele fascinerende man is het antwoord van Bas. Maar ben je dan niet bang dat hij iets gekst gaat doen vraagt Ivan door. Als hij iets gekst gaat doen zou hij denk ik Rob eruit sturen aldus Bas.

Victoria & Simone
Victoria heeft een gesprek met potentiële bewoner Simone gehad. Volgens de bewoonster zijn beide een toevoeging. Dat wil ik gewoon gezegd hebben benadrukt ze. Ik hoop dat het gewoon snel gebeurd antwoordt Simone. Want dit is echt heel sh*t. Je hebt in ieder geval erg je best gedaan gaat Victoria verder, wat er ook gaat gebeuren! Nu moet ik bijna huilen geeft Simone toe, wat erg!

Cees & Cemal
Cees begint met Cemal over Bronno. Volgens Cees houdt Bronno ook wel van een drankje. En daar moet ie wel mee uitkijken. En als dat echt aanhoudt ga ik daar zeker wat van zeggen. En ik denk dat wij ook nog wel eens flink kunnen botsen voegt hij eraan toe.Volgens Cemal is dat juist goed, ook denkt hij dat iedereen wel een keuze gemaakt heeft. Cees lijkt het daarmee eens te zijn en begint over Simone. Hij vond het een misser dat ze bij Cemal in bed dook. Dat vond ik van jou ook niet verstandig. Nee geeft Cemal toe, daar had ik ook niet bij nagedacht geeft hij toe. Ik denk dat vijftien man hetzelfde stemt…

Wat denk jij gaat Cees gelijk hebben? En wie moet er volgens jullie blijven? Bronno of Simone? Aan het einde van de middag zal de keuze gemaakt worden. Uiteraard houden we dit in de gaten voor je en zullen er verslag van doen! Kom je later even terug?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *