Een spannende dag voor Bronno en Simone

Een spannende dag voor Bronno en Simone

Vandaag zullen de bewoners kiezen wie van de potentiële bewoners mag blijven. Bronno of Simone wie zal het worden? Het beloofd een spannende dag te worden!

Bronno was op tijd wakker, hij had al op tijd een gesprek met bewoonster Dominique. Het onderwerp van gesprek? De opmerking die Simone gisteren tijdens de bijeenkomst over de markt maakte. Simone vond het namelijk niet kunnen dat Bronno op de tafel leunde tijdens de markt. Bronno vindt die opmerking niet terecht, want ondanks zijn handicap heeft hij wel mee kunnen werken. Ook heeft hij volgens hem iets kunnen laten zien. En dan gaat ze me daar op pakken voegt hij eraan toe. Bronno geeft vervolgens toe dat de twee niet echt een klik hebben. Als ze dat wel hadden hadden de twee naar eigen zeggen vier gouden dagen beleefd. Zo zit ik namelijk in elkaar. Bronno blijkt toch ook wel een beetje zenuwachtig te zijn, ik hou er toch nog rekening mee dat ik vandaag naar huis ga voegt hij eraan toe. Ook is hij benieuwd naar de ervaring van de andere kant. Hij vraagt zich onder andere af of Bas nu meer met de potentiële bewoners bezig is. Do vertelt dat het voor Bas een beetje dubbel voelt. Hij wil namelijk niet dat het overkomt alsof hij alleen maar contact legt omdat hij is genomineerd. Maar hij mag Bronno wel.  Als Bas voorbij komt lopen hoort hij een deel van het gesprek en zegt ik heb wel zin in jou… Maar niet alleen Bronno is zenuwachtig, ook Simone blijkt dat te zijn. Rowena vroeg haar wat ze zou doen als ze mag blijven. Eerst heel blij zijn is haar antwoord. Daarna zou ik met Benjamin voor de stichting willen gaan zitten, en met de broodjes aan de slag. Maar ze heeft ook een persoonlijk doel. Uitvinden wie ik echt ben. We zijn benieuwd wie vaste bewoner gaat worden, wat denk jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *