Simone bekend gezoend te hebben en Cemal is bi

Simone bekend gezoend te hebben en Cemal is bi

Wat gebeurde er vannacht nog meer?  Je zou denken dat daardoor de meeste bewoners zouden slapen maar er is nog van alles besproken! Hier lees je alles in het kort terug!

Simone geeft toe gezoend te hebben
Allereerst komt de nacht van Simone en Cemal ter sprake. Simone geeft toe gekust te hebben. En toen dacht ik nee dit kan niet, dit kan gewoon niet! Ook zegt ze dat ze Cemal wel ziet zitten maar wil er voorlopig niets mee doen. Heel veel dingen van hem herken ik terug in mezelf. En hij kan heel goed luisteren.

Biseksueel
Dan komt Cemal ineens met nog een bekentenis. Hij heeft wel eens biseksuele gevoelens bekend hij. Maar ik zou niet verliefd kunnen worden op een jongen voegt hij eraan toe.Ik heb dit eigenlijk nog nooit vertelt want ik was er zelf nog niet echt achter. Flirten en seks met mannen vindt hij wel vreemd maar daardoor ook spannend. Maar ik houd ook echt van vrouwen benadrukt hij. Rowena, Ramona en Michael kijken hem trots aan. Heel bijzonder, dit moment merken ze op.

Opmerking Simone
Dan is er ook nog eens de naderende eliminatie en de opmerking van Simone over Bronno tijdens de markt. Is dat expres gedaan in het heetst van de strijd? Simone ontkent dat,  ik gun het hem ook. Hij heeft net zo veel recht hier te zijn als ik. Het is een toffe pik.

Bronno stuurt Wim naar huis?
Bjorn ziet verschillende negatieve punten bij de potentiële bewoners. Zo praat Bronno veel. En Simone zou even moeten nadenken voordat ze haar mond opendoet. Maar speelt het ook niet mee wie welke bewoner weg zou sturen? vraagt hij zich af, Bronno heeft al wel een vermoeden. Je zou wel echt een t*fyslijer zijn als je Wim niet naar huis stuurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *