Is Simone te direct voor de groep?

Is Simone te direct voor de groep?

Vandaag is de dag dat de bewoners mogen kiezen wie er mag blijven. Bronno of Simone. Afgelopen avond hadden Michael, Ramona en Simone een gesprek. Simone is af en toe te direct vinden de twee bewoners.

Want tijdens de evaluatie van de markt maakte Simone een rake opmerking. Ze vertelde dat ze Bronno op de balie van Le Luifel zag zitten maar had liever gezien dat hij er een kruk bij had gepakt. Geen levend vlees op de werkbank zei ze. Michael en Ramona moeten het nog steeds even laten bezinken. Die man heeft zich helemaal de pleuris gewerkt merkt Michael op. Hij had dus een compliment verdiend voegt hij eraan toe. Simone luistert en vertelt dat ze deze ook wel gegeven heeft. Het was ook niet persoonlijk bedoeld. Ik had dat tegen iedereen gezegd benadrukt ze.Zo is me dat nou eenmaal op school geleerd voegt ze eraan toe. Volgens Michael en Ramona kan de nieuweling wel wat genuanceerder zijn. Je bent een meisje dat heel direct is en niet bang om haar mening te delen gaat Ramona verder. Maar dat vinden we niet altijd goed. In een groep moet je namelijk rekening houden met de gevoelens van mensen. En daar moet Simone volgens de twee nog wat leren. Dan begint Simone over zondag, ze hoopt dat ze mag blijven. Ik ben verdomd zenuwachtig voor morgen geeft ze toe. En vertelt dat Bronno gezegd zou hebben dat hij zijn kansen beter inschatte dan die van haar, 60/40. Simone hoopt dat natuurlijk niet, ze geeft duidelijk aan nog niet klaar te zijn om naar huis te gaan. Vandaag zullen we erachter komen, wat denk jij? Gaat Bronno gelijk krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *