Bronno vraagt Do of ze verliefd op hem kan worden

Bronno vraagt Do of ze verliefd op hem kan worden

We blikken nog even terug op afgelopen avond, want naast de bijeenkomst over de markt is er toch nog wel wat gebeurd. Bronno was namelijk benieuwd of Do op hem zou kunnen vallen en vroeg dat dan ook aan haar.

Bronno is direct zoals velen wel weten, hij vraagt dan ook of Do verliefd op hem zou kunnen worden. Wil je dat soort vragen niet stellen antwoordt Do. Maar geeft toch antwoord, ik denk het niet. Want je walst te haard over me heen. Bronno geeft vervolgens toe dat hij wel gedacht had dat doe wel op hem zou kunnen vallen. Maar je beseft wel dat ik veel te krachtig voor je ben concludeert hij. Uiteindelijk lijkt het natuurlijk meer om sarcasme te gaan. Al snel gaat het over Bas en Do. Is Do wel echt verliefd op Bas? Do vertelt dat ze wel kriebels voelde toen ze in Utopia kwam maar Bas heeft duidelijk gemaakt dat ze het te serieus moet nemen. Volgens Bronno is dat bescherming, juist omdat ze hem zo leuk vindt wil Bas haar geen pijn doen. Heeft Bronno gelijk? Of heeft hij stiekem toch een oogje op Do?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *