Bijeenkomst over de Utopia markt

Bijeenkomst over de Utopia markt

De Utopia markt zit erop, het geld is geteld tijd om bijeen te komen om alles eens te evalueren. Hier lees je alle besproken punten terug en uiteraard de cijfers!

Rob opent de bijeenkomst. Hij is erg tevreden over de de dag die hij met Do heeft georganiseerd. Er volgt vervolgens een applaus door de rest van de bewoners, ze lijken het er helemaal mee eens te zijn. En Rob verheugd zich al op de volgende markt. Dan begint de evaluatie pas echt, zo oppert Victoria meer wisselgeldrollen in de kas te hebben. Bjorn heeft gemerkt dat er eigenlijk altijd twee mensen bij de entree moeten staan. Hij had Rob en Do dus meer willen zien. Dat is geen kritiek, maar een tip voegt hij eraan toe. Cemal wil eigenlijk wel weten hoe Cees controleert dat iedereen bij de rondleiding betaalt. Heel simpel antwoordt Cees. Door met een stift een vinkje op hun hand te zetten. Michael heeft veel vraag gehoord naar keycords. En oppert dat het misschien wel leuk is om daarin te investeren. Bas heeft ook een prettige dag gehad, hij wil voortaan wel bij de merchandise staan. Bronno vond de markt ook geslaagd en denkt dat hij zijn steentje heeft bij kunnen dragen. Ook heeft hij veel respect voor de organisatoren. Hij vond het gewoon briljant. Simone vond het ook super, maar wel vond ze het jammer dat niet iedereen wist dat er broodjes waren. Ik had wel graag een bord gezien als promotiemiddel. En dan is het tijd voor de cijfers, Cees de boekhouder neemt het woord. De kaartverkoop heeft 3330 opgeleverd, 1175 komt van de standhouders, Le Luifel heeft 1412 omgezet, van de merchandise komt 1875, de bar heeft 1387 opgebracht en van de broodjes komt 417 euro. De broodjes en de bar hebben meer opgebracht dan vorige keer, vult Bjorn aan. De foto’s hebben 610 euro omgezet en de rondleidingen brachten 791 euro in de pot. Totaal maakt dat – min alle kisten – 6500 euro winst. Iedereen applaudisseert. En Cees sluit de bijeenkomst af door op te merken dat het een hele goede markt is geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *