Bronno haalt een grap uit met Bas

Bronno haalt een grap uit met Bas

De Utopia markt zit er inmiddels op. Het geld wordt momenteel geteld en straks is er naar alle waarschijnlijkheid nog een bijeenkomst waar de gang van zaken geëvalueerd zal worden. Zover is het nog niet, daar komen we uiteraard op terug. Nu schrijven we eerst even over Bronno, hij heeft namelijk een grap uitgehaald met Bas…

Bas rijdt namelijk regelmatig op de scootmobiel van Bronno maar om dat aparaat gaat het nou juist. Er is een probleem, Bas heeft ontdekt dat hij de sleutels niet meer heeft. Hij meldt dit dan ook netjes aan Bronno. En hij is op zijn beurt benieuwd wanneer hij erachter kwam wanneer hij erachter kwam wanneer hij deze kwijt geraakt is. Hoe kwam je erachter dat ie er niet meer in zat dan? Bas antwoordt dat hij even wilde kijken of hij er nog in zat. Ja dag zegt Bronno met enige ongenoegen. Bas vertelt dat hij tijdens het roken merkte dat de sleutels uit de scootmobiel verdwenen waren. Daar mag je helemaal niet roken merkt Bronno op. Bas zegt lachend dat het daar nu niet om gaat.  Bronno zegt thuis een reservesleutel te hebben, maar dat hij daar nu niks aan heeft. Je regelt het maar voegt hij eraan toe. Bas verlaat Le Luifel vervolgens om te gaan zoeken. Gina is er nog wel en Bronno vertelt wat er werkelijk speelt. Hij is toch van de grapjes vraagt Bronno aan Gina. Gina knikt en Bronno haalt de sleutel uit zijn zak. Gina lacht en Bronno doet ook vrolijk mee. Zo die heb ik bij zijn ballen sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *