Wat er allemaal op de markt gebeurd(e)

Wat er allemaal op de markt gebeurd(e)

De Utopia markt is al even gaande en rond 17:00 uur zal deze afgelopen zijn. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben het op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

  • Victoria en Rob vingen de standhouders op en begonnen de stands op te bouwen. Ook Bas hielp een handje mee.
  • Bjorn heeft Cemal ingewerkt, zodat hij de volgende Utopia markt precies weet wat er gebeuren moet.
  • De rondleidingen van Cees zijn weer een succes. Vele bezoekers volgens zijn rondleidingen. Regelmatig horen we dat Utopia kleiner is dan op tv weergegeven wordt.
  • Er was bezoek op de markt voor Ivan, er was iemand vanuit het vluchtelingencentrum langs gekomen. De vluchteling vertelt over De Gooische Matras. Een stichting waarbij mensen geld, kleren of andere bijdrage kunnen doneren. Ivan vindt dit een heel mooi initiatief. Ook sluit één van de organisatoren van deze stichting aan. Deze vertelt dat er een actie is waarbij zij geld inzamelen voor een busje. Dat busje is nodig om de spullen rond te brengen. Benjamin die het ook opvangt zou hiervoor een promo op de Utopia courant plaatsen.
  •  De bar wordt ook flink bezocht en Bas doet zijn uiterste best om iedereen te helpen. Ook gaat hij geregeld op de foto, met name met redelijk wat dames. Kan jij een spagaat? Maakt niet uit als je door je broek scheurt hoor!  daagt Bas de dames uit. Mijn ex was ook zo lenig. Die heb ik op een gegeven moment te lenig gemaakt sluit hij af. De dames lachen.
  • Er is een “beat boxer” op het terrein. Rowena maakt gebruik van deze kans en combineert zijn kunsten met rap. Ook één van de bezoekers doet verrast mee.
  • Bronno leeft zich uit in Le Luifel. En pakt deze werkzaamheden ook erg snel op. De verkoop gaat zo hard dat het bijna niet is bij te benen.
  • Simone is bezig in de broodjeskraam. Daar is zij samen met Ramona verantwoordelijk voor de broodjes. Ze roept regelmatig om klanten te trekken. Lekker broodjes! Koop hier lekkere broodjes! Hier! Broodjes! Hier! Haar verkooptechniek lijkt niet veel uit te maken, al doet ze wel haar best.
  • We zijn benieuwd of de markt winstgevend is geweest, er waren / zijn aardig wat mensen. Zodra we meer weten laten we dat uiteraard weten aan je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *