De Utopia markt van eind februari

De Utopia markt van eind februari

De Utopia markt is inmiddels van start gegaan, na de nachtelijke voorbereidingen en de voorbereidingen vanmorgen vroeg is alles volgens plan verlopen. De kraampjes zijn ingedeeld en ingericht en inmiddels is de eerste shift bezoekers ook al op het terrein verschenen. En door het mooie weer is het aardig druk te noemen. Ook de rondleidingen van Cees zijn erg in trek, een grote menigte volgt de oudste bewoner van Utopia zodat ze alle hoekjes en gaatjes van het terrein kunnen zien. Ook de broodjes van Gina lopen goed en Simone helpt haar dan ook graag een handje. Wel doet ze het stilletjes en maakt niet heel veel contact met de bezoekers… Bronno daarin tegen horen we flink praten, hij helpt in Le Luifel wat zoals altijd ook goed loopt. Gina loopt een beetje heen en weer tussen Le Luifel en de broodjeskraam. Maar ook de merchandise, het bruine café en de kraampjes van de standhouder worden aardig bezocht. Kortom het beloofd een gezellige drukke dag te worden. En zal tot 17:00 uur duren. Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen in de gaten en komen zodra er meer Utopia nieuws is bij je terug! Wil je niets meer van Utopia missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *