Cees irriteert zich aan Ivan

Cees irriteert zich aan Ivan

Tijd voor een portie klaagwerk, want ondanks het feit dat de Utopia markt inmiddels begonnen is gaan we nog even een paar uurtjes terug. De bewoners werden op tijd wakker zoals we al schreven voor alle voorbereidingen die nog gedaan moesten worden. Maar Cees had even iets anders aan zijn hoofd, hij irriteert zich nogal aan mede bewoner Ivan. En besloot het hier met Michael over te hebben.

Volgens Cees is er al een aantal dagen ongemakkelijke spanning tussen de twee. En dat was vanmorgen ook het geval zo vertelt hij aan Michael. Komt Ivan weer naar me toe en zegt moet jij niet omkleden en gaan douchen? Dus ik zeg ja maar de badkamer is bezet. Vervolgens maakt Cees een gromend geluid en merkt op dat hij kromme tenen krijgt als hij er aan terug denkt. Ja antwoordt Michael dan moet je er wat van zeggen Cees. Jan-Jaap zeg je dan voegt hij eraan toe. Maar dat was nog niet alles aldus Cees want afgelopen avond was het ook al raak. Gisterenavond zocht ik een appel om te eten maar ze waren druk bezig. Het was rond half twaalf en ik vroeg of er nog appels zijn binnengekomen. Toen zei Rowena dat ze het niet wist en Ivan merkte op dat ze allemaal aan het werk zijn. Dan moet jij niet over appels beginnen! Ik wilde gewoon een appel gaat Cees verder maar blijkbaar kan dat volgens Ivan niet. Michael knikt en zegt uiteindelijk och jeetje soms he Cees… Hopelijk wordt het vandaag op de markt wat gezelliger!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *