Voorbereidingen tot midden in de nacht

Voorbereidingen tot midden in de nacht

De Utopia markt staat vandaag op het programma en dat betekend veel voorbereidingen. En deze begonnen al afgelopen nacht. Er werd namelijk tot een uur of 2 doorgewerkt in Utopia. Gina werd ondersteunt door Ivan en Bronno. De twee hebben eiersalade gemaakt volgens instructie van hun mede bewoner. Zodat er vanmorgen wat minder werk zou zijn. Uiteindelijk besloot Rowena het drietal aan te spreken omdat het teveel herrie zou maken. Daar laat Ivan weten dat het belangrijk is omdat er geld verdient kan worden. Rowena sputtert wat tegen maar Ivan beloofd haar rekening te houden met de anderen. Uiteindelijk na lang werken gaat iedereen naar bed…

En toen was daar heel vroeg een nieuw begin van de dag. Gina maakte Do en Bronno op tijd wakker, rond een uurtje of 6. En het duurt dan ook niet lang voordat iedereen wakker wordt. Lekker met een muziekje erbij zodat iedereen weet dat het zover is. Iedereen frist zich op, pakt wat koffie en dan is het tijd voor de echte voorbereidingen! Inmiddels zijn alle standhouders alweer op het Utopia terrein te vinden. Alle bewoners lijken er helemaal voor te gaan. Wat ook wel moet het levert immers geld op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *