Cees vindt dat er genoeg jonkies in Utopia zijn

Cees vindt dat er genoeg jonkies in Utopia zijn

We blikken nog even terug naar afgelopen avond, Cees en Wim hadden een gesprek over de potentiële bewoners Bronno en Simone. De heren lijken al helemaal te weten voor wie ze gaan…

Cees vraagt aan Wim wat hij nou van de potentiële bewoners vindt. Wim antwoordt op zich wel leuk, van haar heb ik een beetje het beeld van, ze vind alles prima. Maar Bronno is wel een lekkere frisse wind. Hij heeft zijn eigen mening en daar kun je lekker op niveau mee praten voegt hij eraan toe. Dus jij zou ook voor Bronno gaan concludeert Cees dan. Wim knikt ja zeker zegt hij. En Cees denkt dat de meerderheid wel voor Bronno zal gaan stemmen. Wim lijkt het daar helemaal mee eens te zijn, ja dat proef ik ook voegt hij eraan toe. Het is ook een leuke gast gaat Cees verder. Alleen slaapt hij zo weinig vult Wim Cees lachend aan. Vervolgens legt Cees uit waarom hij niet voor Simone gaat. Jonkies hebben we al zat hier, en ik vind haar best kinderlijk. Ook lag ze al meteen de eerste nacht bij Cemal in bed. Dat doe je toch niet? Kom op, je bent net binnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *