Hoe verliep de dag van Simone

Hoe verliep de dag van Simone

Simone is nu enkele dagen naast  Bronno één van de potentiële bewoners. Maar hoe verliep haar dag vandaag? Hier lees je het allemaal terug.

Vanmorgen was Simone al om 8 uur wakker. En ze had een probleem, want haar rechter bil doet pijn. Dit kwam omdat ze gisteren van de trap af gleed. Maar ondanks de pijn is Simone even later aan het werk in de keuken. Morgen is de markt en de nodige hoeveelheid aardappelen moeten gewassen en geschild worden. In de middag heeft Simone met Rowena een gesprek gehad op de vide. Daar geeft Simone toe dat ze jong is maar ze genoeg kan in Utopia. Ik wil mezelf laten zien, maar het is lastig om in te schatten wat de groep wil benadrukt ze. Rowena vertelt dat ze nog geen keuze heeft gemaakt over wie ze in Utopia wil houden. Wel ziet ze dat Simone ambitieus is en wel in de groep kan passen, maar dat ziet Rowena bij Bronno net zo goed.Simone begint vervolgens over het feit dat ze geen voorstander is om van Utopia af te breken. Ik vind het niet eerlijk naar de personen die alles hebben gebouwd voegt ze eraan toe.

Nog iets later heeft de nieuweling een gesprek met Bjorn. Ze probeert bij hem na te gaan wie hij n Utopia wil houden maar helaas hij zegt niets. Wel laat hij los dat hij het eigenlijk nog niet eens weet. Voor het eerst dat ik het niet weet. Normaal gesproken weet ik al direct wie ik wil behouden, maar nu niet voegt hij eraan toe. Al vertelt hij Simone wel dat hij gek wordt van het vele praten van Bronno, al vindt hij het wel een gezellige kerel. Bjorn zegt wel dat hij niet direct een meerwaarde ziet in Simone. Je bent jong en een lekkere fladder. Ik denk dat je een hartstikke gezellige meid bent, hartstikke aardig en lief, maar ik heb het nog nooit zo lastig gehad. Na het voorbereiden van de friet en wat kleine gesprekjes zien we Simone de frietbakken schoonmaken. Om daarna een klein hapje te lunchen. Tegen Bas vertelt Simone later wat precies haar plannen zijn in Utopia. Zo wil ze biologisch brood gaan maken en eigen taarten bakken. Met het brood bakken begint ze dan ook al even later, samen Gina, zodat deze zaterdag op de markt verkocht kunnen worden. Daarnaast wil ze aandacht geven aan vrouwen met het Syndroom van Turner omdat haar zusje dit ook heeft.

Lees hier hoe de dag van Bronno verliep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Lisa at 00:02

    Erg jammer dat Koos geen kans gekregen heeft om in Utopia te komen.Hij is een enthousiaste imker met veel kennis.Hij zou de belangrijkheid van de bijen weer op de kaart gezet hebben.Zonder bijen geen fruit en goede zaden.

  2. anneke at 18:41

    Simone mag van mij erin blijven , ik denk dat Bronno erg vermoeiend gaat worden en net als Rob niks gaat doen.
    Grootspraak maar wat komt er van.
    En het wordt tijd voor weer een vrouw. De mannen spelen de baas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *