Hoe verliep de dag van Bronno

Hoe verliep de dag van Bronno

Bronno is nu enkele dagen naast Simone één van de potentiële bewoners. Maar hoe verliep zijn dag vandaag? Hier lees je het allemaal terug.

De nieuweling lijkt zich goed te vermaken in Utopia. Zo ook zijn draai, deze lijkt hij al helemaal gevonden te hebben. Met verschillende bewoners heeft hij een gesprek gehad en helpt waar hij kan. Bronno was vanmorgen dan ook op tijd wakker. Nuttigde wat koffie en kletste met Cemal. Morgen is er weer markt en Bronno heeft de taak gekregen om te helpen in Le Luifel. Er moet veel patat gebakken worden en daarom is het tijd om aan het werk te gaan. Bronno maakte daarom vandaag samen met Do de aardappels schoon. De twee kunnen het erg goed met elkaar vinden en er wordt behoorlijk geflirt. Als de aardappels klaar zijn neemt Bronno een kijkje in Le Luifel waar Gina druk bezig is. Gina legt uit hoe alles in zijn werk gaat en wat Bronno morgen allemaal kan doen. Bronno heeft al de nodige horeca ervaring en bespreekt meteen een paar puntjes ter verbetering. Eenmaal terug in de loods begon hij een gesprek met Benjamin. Morgen moeten ze samenwerken in Le Luifel. Er wordt heel wat gelachen en Benjamin geeft aan dat hij er zin in heeft. Bronno zegt dat hij het gezellig vindt dat hij samen met hem moet werken. Ook Michael wil even wat zaken bespreken met Bronno. De twee gaan richting de kapsalon en hebben een openhartig gesprek. Michael zegt dat hij houdt van mensen die recht voor zijn raap zijn zoals Bronno. Michael moet zijn frustraties kwijt over de stemming en hoe het er soms aan toe gaat in Utopia. Gelukkig is Bronno een goede luisteraar. Verder is zoals je misschien al gemerkt hebt het redelijk rustig in Utopia.

Lees hier hoe de dag van Simone verliep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *