Wim houdt zich bewust afzijdig van de groep

Wim houdt zich bewust afzijdig van de groep

Rob en Wim zitten samen op het rokersbankje over de toekomst te praten. Al snel komt een mogelijk vertrek ter sprake.

Wim wil graag Utopia verlaten, dat is geen geheim meer en Rob wil nog een tijdje blijven. Rob denkt dat de kans het grootst is dat Wim naar huis gaat. Ik heb gisteren een gesprek met hem gehad en verwacht niet dat hij tegen de groep ingaat doelend op Bronno. Ook Wim heeft zijn tactiek voor de komende dagen al klaar. Ik houdt me bewust heel afzijdig met drukke dingen doen geeft hij toe. En Rob snapt direct wat Wim hiermee bedoelt. Het gevoel geven aan de groep dat hij niet onmisbaar is.

Wanneer Rob na zijn gesprek met Wim Bjorn tegenkomt bespreekt hij ook met Hem de twee nieuwelingen. Het is Bjorn opgevallen dat Bronno niet bepaald bescheiden is. Hij zit wel vol van zichzelf. Hij is wel van praten. Ik hoor alleen zijn stem de hele dag door in de loods, ik word er helemaal gek van voegt hij eraan toe. Rob lacht, hij weet precies waar Bjorn op doelt. Maar volgens hem zal dat vast wel afzwakken met verloop van tijd. Dan begint Rob over Simone. Hij kan nog geen hoogte van haar krijgen. Ze heeft wel ideeën, al ziet Rob nog niet in dat een van deze ideeën doorgang kan vinden in Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *