Wim wordt gek als hij nog langer in Utopia moet blijven

Wim wordt gek als hij nog langer in Utopia moet blijven

Simone besloot vanmiddag het gesprek aan te gaan met genomineerde Wim. Hij kreeg veel stemmen tijdens de stemronde.

Simone zegt tegen Wim dat zij het egoïstisch zou vinden om niet op Wim te stemmen. Voor mijn gevoel is het gewoon op antwoordt Wim. Volgens Simone zou het echt shit zijn als er nu iemand anders naar huis zou worden gestuurd. En Wim lijkt het daarmee eens te zijn, hij zou ook niet weten wat hij dan zou moeten doen. Ik zou het echt niet trekken voegt hij eraan toe. Simone denkt dat de keuze straks niet door haar of Bronno gemaakt moet worden. Het is meer aan de bewoners, die kennen de persoon veel beter dan wij. Wim geeft ook toe dat hij heel blij is dat de groep naar hem heeft geluisterd. Ik heb er niet om gevraagd maar ik heb het aangegeven benadrukt hij. De rest ziet dat ik in een dip zit en ik heb allang mijn doelen behaald gaat hij verder. Ik ben gewoon leeg, ik slaap ook slecht. Dat is denk ik door de onrust. Simone is benieuwd of het niet heel gek is om straks weer buiten te staan. Wim antwoordt dat het wel even wennen zou zijn. Maar het leven gaat gewoon verder, het is gewoon even omschakelen. Gunnen jullie het vertrek van Wim ook?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. j.zaal at 12:33

  Nee hij moet beseffen dat hij ook uit de gewone maadschappij kan ontvluchten. Moet zich herpakken en meer de groep op te jagen hij is de sterkste rn de normaalste bewoner

 2. maria at 11:13

  Ik gun het wim zeker.Als wij in zijn positie zou zitten zouden wij ook blij zijn met de wetenschap dat hij eventueel eruit gestemd kan/gaat worden.Hij WIL naar huis de anderen beslist niet. Dus niet eerlijk ?eerder logisch.

 3. Chero at 16:34

  Ik vind dat Wim er gewoon vrijwillig uit had moeten gaan. Nee want dan is hij zijn geld kwijt. Ik vind de hele stemming fake. Ik bedoel als er al 4 of 5 mensen op hem hadden gestemd dan wisten ze dat hij op de bank kwam en hadden ze de stemmen over anderen kunnen verdelen. Ik kijk dan ook niet meer naar dit programma omdat ik het een bedrijf van List en bedrog vind, en daar betaal ik niet voor. Ik lees de berichten hier wel.

 4. beetje at 16:05

  Ik gun het hem wel,maar ik vind de stemming niet eerlijk en dat blijkt ook maar weer uit de stemmen van de mensen thuis. Als Wim naar huis wil dan kan dat. Zoals het nu is is niet reëel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *