Cees klaagt wederom over lawaai

Cees klaagt wederom over lawaai

De ochtend gaat zeer rustig voorbij in Utopia. Vandaar dat we nog maar even terug blikken op wat er vanmorgen gebeurd is. Cees had namelijk het een en het ander te klagen…

Terwijl Rowena zich op staat te frissen komt Cees erbij staan. Rowena zegt vertel het eens, je wilt het zo graag kwijt ik zie het. Heb je pijn? Ja antwoordt Cees, moe en slecht geslapen weer. Een bak negativiteit merkt Rowena op. Oehh gaat Cees verder, ze zaten tot 2 uur ’s nachts te kleppen daar. Ze zaten daar te borrelen. Dus toen ben ik er naar toe gegaan en zei jongens alsjeblieft kan het even stoppen want.. Goed zo zegt Rowena en toen? Toen zijn ze ook naar bed gegaan antwoordt Cees. Cees klokt zijn drankje naar binnen en gaat vervolgens naar de keuken. Daar komt hij Michael tegen. Ze waren er drie keer uit zegt hij tegen Michael. Ja antwoordt Michael, voor half 8 zelfs. Ivan en Cemal. Ik wilde eigenlijk uitslapen tot half 10 maar… Ohh maakte die ook herrie onderbreekt Cees hem. Het interesseert ze allemaal geen zak. En Michael vertelt dat hij eigenlijk uit wilde slapen en daarna in één keer door met de merchandise. Maar nu was ik vroeg wakker, heel mijn dingen verstoord. Ik heb gewoon mijn energie nodig om dat te doen gaat hij verder. Maakt niet uit maar ik heb het gisteren ook al vriendelijk gevraagd. Cees vertelt vervolgens nog het verhaal wat hij aan Rowena vertelde. Wat later klaagt Cees tegenover Rowena nog over de foto’s die Do nu nog niet wil maken. Hij noemt haar eigenwijs. Rowena heeft er duidelijk geen zin in, ze merkt op dat het maar foto’s zijn. Utopiaanse problemen noem ik het maar, wat kan het jou toch bommen joh! Het is gewoon een eigenwijze tut sluit Cees af… Hopelijk brengt de dag wat meer dan alleen maar geklaag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *