Vreest Rob voor een vertrek uit Utopia?

Vreest Rob voor een vertrek uit Utopia?

We blikken nog even terug op afgelopen nacht, Victoria en Rob hadden een gesprek wat ging over de potentiële bewoners. Wie heeft de meeste meerwaarde voor Utopia.

Buiten op het rokersbankje vond het gesprek plaats. Rob begon al snel over Simone en vertelt dat hij geen hoogte van haar kan krijgen. Maar met Bronno kunnen ze hun handen ook vol gaan krijgen. Ook haalt hij een eventueel vertrek uit Utopia aan. Ik wil niet weg benadrukt hij. Ik zal altijd mijn ding doen en blijven doen voegt hij eraan toe. Ook denkt Rob dat Simone niet zoveel heeft toe te voegen aan Utopia. Dus dan blijft Bronno over, maar hij moet ook veel leren en wel op the hard way volgens Rob. Na vier dagen gaat de deur op slot en dan zit je er gewoon in. Dan gaat de groep veranderen naar jou toe. Er verandert dan iets in de samenstelling en dan begin je onderaan. Dan moet je het gaan waarmaken en krijg je het gewoon heel zweer voegt Rob eraan toe. Ook denkt Rob dat Bronno gaat botsen in de groep maar dat vind ik wel oke. Victoria luistert aandachtig en geeft uiteindelijk toe dat ze er precies hetzelfde over denkt. Wel wil ze op wie ze ook kiest proberen Rob in Utopia te houden… Welke bewoner maakt volgens jullie de meeste kans aanstaande maandag te vertrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *