Simone ontkent seks te hebben gehad

Simone ontkent seks te hebben gehad

Eerder schreven we al over potentiële bewoner Simone die vannacht met Cemal in bed heeft gelegen. En niet alleen gelegen, ze hadden het erg gezellig in het bed. Cemal ontkende vanmorgen al dat er iets gebeurd is en dat heeft Simone zojuist ook gedaan.

Simone had een gesprek met Do in de keuken terwijl ze aan het koken waren. Al snel gaat het gesprek over de stemronde en de publieksstem die Do gehad heeft. Do denkt de oorzaak wel te weten zo vertelt ze aan Simone. Ze denkt dat het te maken heeft met Bas zelf, veel meisjes vinden hem leuk. En ik heb nu Bas voegt ze eraan toe. Simone sluit zich niet aan bij die groep. Hij is totaal niet mijn type voegt ze eraan toe. Cemal is meer jouw type he merkt Do op. Simone lacht en ontkent het niet. Ben je daarom met hem in bed gaan liggen vraagt Do door. Simone antwoordt dat dat niet de reden is, maar dat ze het prettig vond gaat ze niet ontkennen. Er is niets gebeurd voegt ze eraan toe, daar heb ik met hem ook een gesprek over gehad. Cemal wilde eerst in het cordwood gaan liggen vertelt ze verder. Maar dat leek mij geen goed idee. Wilde hij seks met je vraagt Do vervolgens. Simone ontwijkt de vraag en antwoord niet maar haar verlegen gezicht zegt genoeg. Nou op zich als we daar hadden gelegen… Ohh wat erg zegt ze vervolgens en houdt een bak voor haar hoofd… Als de schaamte een beetje weg is zegt Simone dat Cemal niet letterlijk aan haar gevraagd of ze seks wilde. Maar zijn lichaamstaal sprak voor zich. Hee, je praat met een meisje die binnen een week met Bas in bed lag merkt Do op. Dus je kan echt wel… Maar Simone onderbreekt haar, ik op mijn eerste dag, schat. Volgens Dominique is dat inderdaad niet slim. Dat zeg ik je eerlijk. Ik weet zelf dat er niets is gebeurd benadrukt Simone nog maar een keer. Do antwoordt haar te geloven maar pas wel op adviseert ze haar. Ga vanavond niet tussen de mannen liggen maar tussen de meiden. De meiden moeten jou ook accepteren hier aldus de ervaringsdeskundige. Simone lijkt het een goed idee te vinden.En benadrukt nog maar even dat er echt niets is gebeurd. Er is alleen geknuffeld, met kleren aan…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *