Utopia nieuwtjes 2 februari

Utopia nieuwtjes 2 februari

Het Utopia nieuws van 2 februari vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

  • Dag 723 is weer aangebroken in de wondere wereld die Utopia heet. Ivan heeft vanmorgen weer trouw de koeien verzorgd.
  • Maar echt veel werk had hij niet want het voer en hooi is op…
  • Wim voelt zich gelukkig weer wat beter. Hij heeft alleen nog één probleempje en dat is dat hij last van zijn rug heeft. Hij zal het dus nog even rustig aan doen.
  • De meeste bewoners waren na 10:00 uur wel wakker…
  • Wim en Mark hebben het over nieuwe boekhouder Cees gehad. Cees schrijft alles “old school” op en niets gaat digitaal. Volgens Wim is het dubbel werk maar Mark maakt het niets uit. Laat het hem maar lekker op zijn eigen manier doen.
  • Bas is na het financiële plan van Mark ook aan het denken gezet. Hij heeft een nieuw plan bedacht, er moeten producten verzonnen worden en de winst daarvan mag gehouden worden. Ook moet er een drank en koffie pot komen voor een bijdrage. Kortom bewoners moeten zelf voor inkomsten zorgen en mogen zelf weten hoe ze dit uitgeven. Dit zal in het eerst volgende centraal vast en zeker beter uitgelegd worden.
  • Michael twijfelt nog of hij bij de foundation wil. Hij heeft verschillende interesses en ervaringen. Zo ook met het oprichten van evenementen. Maar zoals hij nu denkt komt opkomen voor de samenleving en de foundation op één.
  • Gina ligt nog ziekjes op bed uit te zieken. Ook Rob ligt op bed en lijkt zich niet lekker te voelen. En nog één zieke in de loods dat is namelijk Cees. De ziektekiemen lijken flink rond te dwarrelen in Utopia.
  • Ramona is zich op het gemak aan het opmaken.
  • Verder is het erg rustig in Utopia, we komen later terug met meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *