Bjorn ventileert over het centraal van gisteren

Bjorn ventileert over het centraal van gisteren

De dag in Utopia gaat rustig voorbij, een lange tijd is het rustig geweest maar gelukkig kunnen we je weer wat Utopia nieuws melden. Dit keer over Bjorn die samen met Ramona ventileert over het hectische centraal van gisteren.

De twee zitten op de bank te praten, Bjorn vertelt dat hij het centraal van gisteren hilarisch vindt. Dit door hoe andere reageerden op het financiële idee van Mark. Maar Bjorn snapt Mark wel. We zijn genoodzaakt om samen te werken, want anders wordt het niks. Het enige risico wat je loopt is dat je vijftien keer 650 euro verliest voegt hij eraan toe. Ramona geeft haar mening er ook over, ze is namelijk bang dat er niets van het geld over zal blijven. Bjorn antwoordt dat dat volgens hem niet gaat gebeuren. Er is namelijk een markt en er staan nog twee andere evenementen op de agenda voegt hij eraan toe. Maar die moet je toch kunnen bekostigen? vraagt Ramona zicht af. Die kosten staan al ingepland aldus Bjorn. Die staan al, so what’s the problem? Ramona zegt het niet te weten en Bjorn legt nog wat meer uit. Sommige mensen hebben geen idee, maar die gaan met de massa mee. 20 februari worden er bijvoorbeeld kosten gemaakt. De facturen van elk feest worden achteraf pas betaald. Dan is er alweer geld verdiend.  Ik heb dus geen euro van jou nodig. Ramona benadrukt dat ze dit niet wist en vraagt zich af waarom dat dan gisteren niet is uitgelegd. Volgens Bjorn heeft Mark dat ook geprobeerd. Ik heb hier gezeten, ik heb het aan staan horen en ik wilde gaan praten, maar dan ging Cees er weer doorheen en dan ging die er weer doorheen. Toen dacht ik pleur lekker op, dan zeg ik toch niks. Mensen hebben allemaal beren op de weg gezet die er helemaal niet zijn gaat hij verder… Wat vinden jullie van het financiële plan, wat naar alle waarschijnlijkheid niet door zal gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *