Vanaf nu kun je nomineren!

Vanaf nu kun je nomineren!

De stemperiode is begonnen, de potentiële bewoners zijn ook al bekend waarover je hier meer leest. En vanaf nu kun je stemmen op de huidige bewoners. Wie zie jij het liefst gaan? We hebben even op een rijtje gezet hoe het ook alweer werkt.

De komende 24 uur ligt het lot van de Utopianen in jouw handen… Want jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet moet die straks Utopia verlaten.

Hoe zit het ook alweer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

Stem ook via de Utopia-app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (App Store en Google Play) van Utopia.

In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Je hebt tot morgenochtend 9:00 uur. Breng nu je stem uit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *