Klein overzicht van wat er vandaag gebeurde

Klein overzicht van wat er vandaag gebeurde

Sorry voor de weinige Utopia berichten, door persoonlijke omstandigheden hebben we niet veel kunnen schrijven :(. Morgen zijn we er weer als vanouds om je te voorzien van het laatste nieuws. En stukke uitgebreider dan vandaag. Wel hebben we nog een klein overzichtje van wat er zo’n beetje gebeurd is vandaag.

Ramona met Victoria hebben een gesprek gehad. Victoria stelt vragen en Ramona beantwoordt. Ramona vertelt over de harde woorden van andere bewoners. Dat ze na evenementen vaak hoort dat ze niet alles goed doet. Ze twijfelt daarbij aan de oprechtheid van andere bewoners. Of de kritiek goed bedoeld is. Ik word geaccepteerd door de groep voegt ze eraan toe. En mijn doelen worden geaccepteerd, hoewel er wel mensen zijn waar ik omheen zou lopen hierbuiten. Ook voelt ze dat Utopia haar de kans biedt voor zichzelf iets te kunnen doen. Ik kan hier echt voor mezelf zijn. De twee praten nog een tijd door. Victoria probeert analytisch Ramona haar proces in Utopia te analyseren. Ze stelt vragen, geeft voorbeelden en adviseert. Ook bespreken de twee de aankomende stemmingen. Victoria vertelt Ramona dat zij een stem van haar kan verwachten.

Niet veel later sprak Victoria met Do en Rob. Ze geeft een kort verslag aan Do en Rob over het gesprek met Ramona. Ramona zou haar moeder erg missen.  Dat ze nog niet weg wil, maar vrede heeft als ze Utopia wel zou moeten verlaten. Victoria wil geen verrassingsstemmen geven. Ze wil zich transparant opstellen. Daarna praat Victoria verder met Do. Het is allemaal een beetje onduidelijk over wie het precies gaat. Do vertelt dat hij al

anderhalve dag niet met haar gesproken heeft. Misschien moet ik iets voor hem doen voegt ze eraan toe, of iets voor hem bouwen. Dat zijn personen die niet helemaal weten hoe ze met jou moeten communiceren aldus Victoria. Dat ligt bij henzelf. Zij hebben bepaalde twijfels. Dat is omdat ik gesprekken voer met iedereen. Dat is waarom ik dat weet. Volgens Victoria moet Do niet zo onzeker zijn. Dat zijn de problemen van de andere, niet die van haar.

Nog wat later sprak Victoria met Bjorn. Ze hebben het over hun imago, het imago van Utopia. Wat dragen zij nou eigenlijk uit? Waar gaan we nou in godsnaam heen. De hele dag bezig zijn met seks. Waar zijn we mee bezig> zegt Victoria tegen Bjorn. Victoria wil hier een gesprek over openen. Met alle bewoners. Ze vindt dat er te veel op seksueel vlak diensten of producten worden bedacht. Dat zat ik gisterennacht ook te denken antwoordt Bjorn. Ik weet ook niet of dit mijn Utopia is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *