Ivan, Wim, Gina, Rowena en Gabriëlle in één bed

Ivan, Wim, Gina, Rowena en Gabriëlle in één bed

Wat gebeurde er afgelopen nacht nog meer? Nou best veel! En dat omschrijven we allemaal in dit bericht zodat je weer helemaal bij bent…

Benjamin heeft aardig wat dames verslonden
Het lijkt wel een sport te worden. Benjamin heeft wat plezier gehad met wat dames zoals dat wel op meer evenementen gebeurd is. Zo heeft hij een “boswandeling” gemaakt met een vrouwelijke bezoekster. En niet veel later dook hij met haar ook nog even het hokje bij de poort in. Er zouden geen camera’s zijn maar helaas we konden toch iets zien…

Ivan moet oppassen?
Ivan zou een brief hebben gehad waarin duidelijk vermeld stond dat hij op moest passen… Volgens Rowena en Gabriëlle heeft iedereen dat te horen gekregen. Als iedereen die shit zegt wat is er dan. Ik snap niet waarom merkt Ivan op. Doelt Ivan op een mogelijke brief  van Nicole?

Met zijn vieren in bed
Het was vannacht nog erg gezellig op de vide. Vier bewoners lagen lekker bij elkaar in bed, Ivan, Wim, Rowena, Gina en Gabriëlle wel te verstaan. Er werd gezellig gekletst en lol getrapt en dat rond 3:00 -3:30 uur ’s nachts… Cemal is maar naar de studio vertrokken omdat het volgens hem erg warm is op de vide. Uiteindelijk besluit Ivan in zijn eigen bed te gaan liggen.

Snacks in de nacht
Het was zo gezellig op de vide dat er vannacht nog honger was bij meerdere bewoners. Wat resulteerde in friet en snacks eten op bed. Een vroeg ontbijtje?

Cees staat midden in de nacht op
Cees stond op het tijdstip dat de meeste bewoners gingen slapen op. Tijd om de benen en voeten in te smeren. Daarna even naar de toilet en vervolgens zonder handen te wassen wat koffie en eten te nuttigen. Vervolgens nog een sigaretje te roken en rond 3.30 kroop hij maar weer in zijn bed. Wordt het vandaag een lam dag in Utopia?

Benjamin met dame

En uiteraard hebben we ook nog wat video’s voor je:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *