Dominique schaamt zich om zichzelf

Dominique schaamt zich om zichzelf

Afgelopen avond is er aardig wat gebeurd, we proberen het zo overzichtelijk mogelijk voor je te houden en alles een beetje compact in berichten te verwerken. Zo had Dominique het gisteren even helemaal gehad. Ze barstte in huilen uit en Victoria ging naar haar toe om haar te troosten. Het begon allemaal in de keuken, daar zagen we Victoria omhelzen met de vraag wat er aan de hand was. Kort gezegd durft Do niet meer de loods in door de andere mensen. Victoria antwoordt dat het niet lang meer duurt voordat ze weg zijn. Uiteindelijk gaat ze toch nog even de loods in en zingt nog een liedje mee tijdens de opening van het  bruine café. Wat later zagen we Do weer op bed liggen, ze huilt wederom… En Victoria is er weer voor haar om uit te vogelen wat er nu aan de hand is. Aangezien het gesprek vrij lang duurt vatten we het kort samen voor je. De rest kun je terugkijken in onderstaande video. Do vertelt dat ze zich voor zichzelf schaamt. Ze weet niet waar het vandaan komt. Mensen weten niet hoe ze op mij moeten reageren omdat ik nog zover verwijderd ben van mijzelf legt ze huilend uit. Victoria denkt dat ze meer naar zichzelf moet kijken en haar gedrag moet nagaan. Het is niet erg maar als je de zachte lessen niet aanpakt krijg je de harde confrontaties met jezelf. Bas komt er uiteindelijk ook bij en troost haar. De twee praten nog lang na over wat er nou precies aan de hand is en we krijgen dezelfde uitleg. Enfin, check het hieronder maar 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Lydia at 00:30

    Laat een ander eens in beeld ipv de praatjes van Do… 15 bewoners en de meeste tijd kijken we naar haar frustraties. Of worden wij nu gewoon gepest?

  2. Aggie at 11:24

    Wat een vreselijke aandacht vraagstelling is die do toch . Eruit stemmen . En maar zeggen dat ze onzeker is , gepest is . Allemaal aandacht vragen . Snap niet wat bas in dat mens ziet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *