Video’s opening bruin café Utopia

Video’s opening bruin café Utopia

Gisteren vond de opening van het bruine café in Utopia plaats. Dit werd gevierd met een grote opening met daarna een gezellige karaoke avond. Als alle gasten ontvangen zijn, neemt Bjorn het woord. Hij heet iedereen van harte welkom bij de opening van het café. Al snel volgt er applaus en Bjorn benadrukt dat ze er een gezellige avond van gaan maken met het gezellige clubje mensen wat er momenteel is. Ook complimenteert hij Wim om het feit dat hij het café bijna in zijn eentje opgebouwd heeft. Als zijn woordje erop zit beginnen Michael, Rowena, Gabriëlle, Ramona en Cemal met het eerste karaoke liedje. We hebben wat video’s waarin je dat allemaal nog eens terug kan kijken. Ohh en de grap van Bjorn? Die is min of meer in duigen gevallen, Bjorn heeft het een en het ander opgevangen van andere gasten. We komen zo terug met meer nieuws, want er is redelijk wat gebeurd 🙂 Zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *