Vanavond komt de stille aanbidster van Bjorn?

Vanavond komt de stille aanbidster van Bjorn?

Eerder schreven we al over de valentijn verrassing van Bjorn. Hij kreeg toen een roos met een boodschap van zijn stille aanbidster M. genaamd. Echter weet Bjorn niet dat het een grap van Rob en Benjamin is. En vandaag wordt de grap verder voortgezet…

Vanavond is de opening van het Utopia café en Rob heeft een kruk gereserveerd voor deze verzonnen dame in kwestie. Bjorn heeft het tot nu toe nog niet door. Hij denkt dat ze daadwerkelijk langs gaat komen tijdens de karaoke avond. Wel is Bjorn nieuwsgierig op de computer gaan kijken welke dames er vanavond komen met de voorletter M maar hij werd er niet veel wijzer van. Rob en Benjamin hebben ondertussen de grootste moeite om hun grap geheim te houden. Tijdens een sigaretje bespreekt Rob het vervolg van de grap ook nog even met Benjamin. Ik vond het al gek dat ik geen valentijn post had gekregen zegt Bas wanneer Rob over de grap vertelt. Nee antwoordt Rob, dat is ook raar. Bjorn kreeg het als enige lacht hij. Bas snapt nu ineens waarom Bjorn het niet verdacht vindt. Het streelt te erg z’n ego om objectief naar de situatie te kijken, om te begrijpen dat het een grap is voegt hij eraan toe. Vanavond zal dus het vervolg van de grap plaatsvinden. We zijn zeer benieuwd, zal Bjorn er met open ogen in tuinen? Kan hij de grap waarderen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *