Wim moet Utopia verlaten

Wim moet Utopia verlaten

Bronno moet vandaag de keuze maken, wie van de genomineerden er definitief Utopia moet verlaten. Hij moet kiezen uit Bas, Rob of Wim. Maar wie gaat het worden?

Als iedereen uiteindelijk zit neemt Bronno het woord. Hij vertelt voor het eerst zenuwachtig te zijn. Ik wil iedereen bedanken voor het volle vertrouwen in mij. En dan ben je er één dag en dan moet je wat gaan doen wat nooit leuk is. Ik ben hier gekomen voor vuurwerk en andere reden maar… Ik kwam in een heel lief warm nest maar hoe ga je dan vuurwerk geven. Dat is lastig. Ik zit erg in een tweestrijd. Het zijn allemaal lieve mensen. Ik heb jou het minste kunnen doorzien terwijl hij richting Rob kijkt. Bas jij heb ook niet de achterkant laten zien en Wim je bent precies wie ik dacht. Bronno zucht, en zegt dat hij iemand naar huis moet sturen. Ik vind buiten slapen wel erg lekker, maar als jij weg gaat gaat de caravan ook weg doelend op Bas. Aan Rob weet ik niet wat ik heb. Daarna kijkt hij naar Wim, je wilt je vleugels gaan strekken en het is je gegund. Wat mij betreft gaat Wim naar huis. Ik zou een klerelijer zijn als ik je niet naar huis zou sturen. Doe je ding en maak er wat van. Wim is opgelucht, en antwoord dat het goed komt. Dankjewel gozer zegt Wim terwijl hij Bronno knuffelt. Wim richt zich op de groep, ik ga geen speech houden. Ik ben iedereen dankbaar voor de tijd die ik hier heb gehad. Maar voor mij is het gevoel dat ik buiten verder moet gaan. Bronno grapt dat de doorslag het bed van Wim was. Deze is stevig en heeft hij wel nodig. Wim krijgt de nodige knuffels van zijn mede bewoners en Cees wil ook nog iets zeggen. Hij wil namens de groep Wim ongelooflijk bedanken. En hoopt dat Wim in de buitenwereld met zijn creativiteit verder kan. Heel veel succes en er zal flink wat van je schouders afvallen. Het puzzeltje valt in elkaar. Er volgt een groot applaus en Wim zal na het knuffelen zijn spullen gaan pakken. Zijn Utopia avontuur eindigt vandaag! Succes in de buitenwereld!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Johan Bovenschen at 13:54

    Hallo Wim, ik wens jou veel succes n hoop dat je buiten de draad weer snel op kan pakken. Dit was ook een logische keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *