Ivan spreekt Bronno aan

Ivan spreekt Bronno aan

Bronno heeft Wim naar huis gestuurd, inmiddels is Wim alweer buiten de poort en weg van het terrein. Maar tijdens de eliminaties maakte Bronno een opmerking over Rob en daar besloot Ivan hem eens op aan te spreken.

Bronno had namelijk tijdens de eliminaties overwogen om op Rob te stemmen. Hij had ook gezegd dat hij eigenlijk niet wist wat hij aan Rob zou hebben. Ivan vindt die opmerking niet kunnen. De laatste tijd is hij één van de touwtrekkers voegt hij eraan toe. Dat heeft Utopia gewoon nodig benadrukt hij vervolgens. Bronno antwoordt het te snappen. Maar van de andere kant kan hij maar moeilijk contact maken met Rob. Ik kan hem niet in de ogen kijken zoals bij jou. Ik was graag voor vuurwerk gegaan, dat meen ik ook echt, het is een grapje. Ik moest nu kiezen tussen drie mensen die ik zelf niet heb uitgekozen. Maar je kunt een samenleving wel helemaal doorbouwen, maar je kunt het ook uit elkaar rukken en kijken wat er dan gebeurt gaat hij verder. Wel geeft Bronno toe diep ontroerd te zijn door de hele groep. En ik heb een goede klik met Bas. Ivan blijft erop hameren dat Rob belangrijk is. Hij is een morele steun waar je op kunt leunen en de ruggengraat van Utopia. Hij is onmisbaar en speelt een belangrijke rol. Bronno denkt dat hij gewoon geen klik met hem heeft… Vinden jullie het terecht dat Ivan het opnam voor Rob?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:36

  Ja, maar het gevaar is weer geweken tot de volgende stemming, nu is de vraag
  of Rob zo blijft of dat hij weer terug valt naar zijn eigen doen,want zoals ik zei het gevaar dat hij er uit gestemd kon worden is nu weg .

 2. anneke at 14:58

  Nee Rob kan voor zich zelf opkomen .
  Rob doet de laatste tijdt misschien wat , maar deed voor de stemming nooit wat .
  Hij heeft dan aan een kant gelijk ,ik had deze mensen niet eruit gestuurd

  • Bardy247 at 22:24

   Waar bemoeit Ivan zich mee. Rob is een grote jongen en als hij er problemen mee heeft, dan doet hij er zelf wat aan. Doet hij in elk geval eens iets…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *