Het vertrek van Wim en een afscheidsbrief

Het vertrek van Wim en een afscheidsbrief

Wim is nu een paar uur uit Utopia, Bronno koos namelijk voor hem. Voordat hij weg ging liet hij nog een afscheidsbrief achter voor de rest van de groep. Deze werd voorgelezen door Victoria. Ook kun je in onderstaande video het afscheid en het laatste moment van Wim in Utopia terugkijken.

Zodra iedereen weer zit last Victoria de brief van Wim voor:

“Hallo Utopianen,

Ik ben nu buiten en ga het hierbuiten oppakken. Wel ben ik heel dankbaar dat ik hier heb mogen wonen. En de persoonlijke ontwikkeling die ik hier heb geleerd heb mogen opdoen. Wat hebben we veel mooie, leuke dingen gedaan samen. Klaarstaan voor een ander, iemand die het moeilijk heeft of gewoon een verwendag heeft verdient. Denk hierbij aan de foundation, die altijd klaar staat voor een ieder die het nodig heeft. Goede doelen die we steunen en waar we ons altijd 100% voor inzetten met de hele groep. Ook de leuke evenementen die we met zijn allen hebben mogen neerzetten. De party, het kickboks gala, Nick en Simon, Coverband Kink en natuurlijk live in de loods. De markten heb ik hier ook altijd met veel plezier gedaan. Het regelwerk vooraf en het werken achter de bar. Wat ik ook altijd met veel plezier op allerlei evenementen heb gedaan. Ook ben ik heel blij met alles wat ik hier heb mogen neerzetten. De nieuwe tuinverlichting, het laatste deel van het cordwood, nieuwe pui, nieuwe werkschuur, uitbreiding van Le Luifel, verbouwing van de horecakeuken en natuurlijk het bruine café. Ik vergeet veel dingen en er was natuurlijk ook veel klein onderhoud. De persoonlijke groei die ik hier heb meegemaakt ben ik dan ook heel erg dankbaar voor. Ik hoop dat jullie dan ook weten wat ik hier allemaal heb gedaan. Het is meer dan dat jullie denken of zagen. Ook heb ik voor iedereen persoonlijk een boodschap. (zie video) Utopianen het is mooi geweest, veel geluk en succes hier. Misschien tot ooit voor sommige van jullie. kusjes. “

De bewoners vinden het een mooie brief en zijn blij met de grappige persoonlijke boodschappen die Wim nog even mee gaf. We horen dan ook veel dankjewel Wim zeggen. Wil je alles nog eens terugkijken? Check onderstaande video’s dan even!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 17:08

    Hele mooie brief van Wim. Precies zoals het is/was.Vooral de persoonlijke opmerkingen naar de 14 andere bewoners.Heel treffend. En ja ik persoonlijk vond dat men zijn werkzaamheden onderschatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *