Michael en Do hebben nog altijd geen gesprek gehad

Michael en Do hebben nog altijd geen gesprek gehad

We schreven er vandaag al over, Michael en Do hebben een ruzie gehad. En Do wilde graag een gesprek, dit heeft ze vanmorgen al bij hem aangegeven. Echter had hij toen geen tijd, omdat hij op het punt stond om onder de douche te gaan. Inmiddels is de avond begonnen maar er is nog altijd geen gesprek geweest…

Zo gaf Rowena haar al de tip gewoon de confrontatie aan te gaan. Niet veel later had Gabriëlle ook nog een tip blijf op je strepen staan en laat weten dat je niet van het gedrag gediend was. Straks mogen ze elkaar helemaal niet meer, hoe moet het dan verder. Enfin, Do ging daarna ook nog bij Victoria in gesprek. Victoria raadt haar aan zich te concentreren op de progressie die ze maakt. Want je doet het echt heel goed voegt ze eraan toe.Wel vind ze dat als er een opmerking tegenover Do gemaakt wordt waardoor ze zich zo klein voelt moet omarmen. Dat is deel van het proces. Doe het zo snel mogelijk op het moment dat hij ook alleen is adviseert ze.

En Michael? Hij zat vanmiddag lekker in de zon met Ramona. Ramona heeft het uiteraard ook allemaal meegekregen en is benieuwd of hij al met Do gesproken heeft. Michael vertelt dat ze al met hem wilde spreken maar ik had geen tijd. Jij bent echt slecht zegt Ramona met een lach. Michael denkt dat hij helemaal niet slecht is, ik moet toch eerst even vitamine B pakken voordat ik het gesprek aan ga! Do laat eind van de middag aan Bas weten dat ze een poging gedaan heeft om te praten. Maar tot op heden nog niet gelukt is. Bas benadrukt dat hij niet tussen de twee in wil komen te staan. Maar hij zei dat hij geen tijd had en ik blijf het niet proberen vervolgd Do lichtelijk geirriteerd. Bas vindt dat het Do juist zou sieren als ze het zou blijven proberen. Do voelt zich dan juist voor schut staan. Bas weet haar te overtuigen om nog een poging te wagen. Do vindt het heel spannend maar zal zo meteen nog een poging wagen. We komen er dus waarschijnlijk nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *