Bronno heeft zijn ontgroening erop zitten

Bronno heeft zijn ontgroening erop zitten

We blikken nog even terug naar afgelopen dag, het was al redelijk hectisch door Wim die moest vertrekken. En we hebben een gebeurtenis gemist namelijk de ontgroening van nieuwste bewoner Bronno!

Je bent vandaag officieel Utopiaan begint Ivan te vertellen tegen Bronno. Je hebt de plek van een andere Utopiaan ingenomen en we hebben de afgelopen paar dagen heel goed naar je geluisterd. Een aantal dingen van je onthouden. Dingen die je heel graag wilt doen bijvoorbeeld het terrein ontdekken. Maar dat je het terrein en bos ook graag wilde gebruiken voor offroad. Om zo te laten zien hoe mensen die ook in een rolstoel zitten ook offroad kunnen. Daarom hebben we een leuk spelletje bedacht, eentje wat ook leuk bij je past. Ga even mee en pak je wagen. Michael begint buiten te vertellen. Ivan en ik hebben een hindernisbaan voor je gemaakt. Volg de pionnetjes, zo ga je heel het terrein verkennen. Maar tijdens je race hebben we ook allemaal spullen opgehangen en dat moet je ook mee nemen. Op het einde ga je van deze spullen iets maken, iets koken. Zo gezegd zo gedaan Bronno racet heel het terrein af en verzameld alle benodigdheden. En maakt een “gerecht” van de producten die hij onderweg tegen kwam. Bronno vond het erg leuk om te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *