Bronno vertelt over zijn ongeluk

Bronno vertelt over zijn ongeluk

Nog meer nieuws van afgelopen dag, zo vertelde Bronno tijdens het koken over zijn ongeluk. Zo had hij voordat hij zijn been kwijt raakte al een ernstig ongeluk gehad en heeft te weinig rust gepakt. Hij werkte in de binnenvaart, werd toen onwel en moest eigenlijk thuis blijven. Echter kon hij niet stil blijven zitten en ging aan het werk in de landbouw op een tractor. Vervolgens vertelt Bronno uitgebreid wat er gebeurde. Hoe hij in de machine viel, zijn eigen been afbond en vervolgens in het ziekenhuis terecht kwam. Uitgebreide details kun je in onderstaande video nog eens terugkijken. Vannacht is het trouwens redelijk rustig verlopen in Utopia, wel is er een vos gesignaleerd. Het dier heeft wat eieren van de bewoners “gestolen”. Ook daar is beeld van wat je op je gemak nog eens terug kunt kijken. Zo meteen komen we nog met meer Utopia nieuws terug. Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Annemiek at 18:54

    Geweldige plek hebben de utopianen als ik de hazen konijntjes vossen eekhoorn zie zouden ze zelf wel weten da t al die wilde beestjes daar rondlopen . Ik geniet daarvan .

  2. maria at 16:55

    Gesprek gezien en gevolgd gisteren. Niet niks wat hij moest door staan. Vond alleen wel dat bijv benji wel meer aandacht mocht besteden aan datgene wat brons vertelde (tenminste dat wat ik gisteren zag)Trouwens wat de vos betreft was een leuk en mooi gezicht. Beter dan de beelden in de caravan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *