Bronno wil een waterbed

Bronno wil een waterbed

Bronno is nog maar twee dagen in Utopia maar wil al een hoop veranderingen aanbrengen. Zo begint hij bij zijn slaapplek. Het bed is namelijk niet prettig voor hem maar wil alles wel in overleg veranderen. En wil dus toestemming aan zijn mede bewoners vragen. Bronno wil namelijk niet zomaar een bed maar een waterbed zodat hij beter kan slapen. Het bed wat hij nu heeft voldoet namelijk niet. Bronno gaat ook bij Ivan navragen, vindt hij het erg dat Bronno een ander bed wil? Nee hij vindt het geen probleem, dat was zijn antwoordt. Het is jouw bed en je mag ermee doen wat je wilt voegt hij eraan toe. Ook Benjamin ziet geen problemen. Bronno gaat vervolgens op zoek naar een waterbed. Laten we hopen dat het niet teveel gaat kosten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Chero at 15:30

  Ik denk niet dat Ivanneke beseft dat er een waterbed moet komen dat hij zijn goed keuring zo makkelijk geeft. Ze hebben het geld op hun rug zitten zeker.

 2. anneke at 13:11

  Heeft al een dure eis , en CEES kreeg wel een matras maar ging ook niet van harte.
  Dus Bronno dat wordt sparen ,en net als Michael op afbetaling.

 3. maria at 12:32

  Heel terecht dat brons dat vraagt.Toen koos er net in was kreeg die al gauw een andere matras.Dus waarom brons niet? Die heeft nog meer redenen dan bijv een koos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *