Bjorn is blij met de komst van Gert-Jan

Bjorn is blij met de komst van Gert-Jan

Gert-Jan is nu een tijdje in Utopia. De meeste lijken hem wel een goed persoon voor de groep te vinden maar Bjorn in het bijzonder. Hij voelt een “klik” met de nieuweling.

Hij besloot zijn bevindingen met Gabriëlle te delen. Ik ben blij dat Gert-Jan er is zegt hij tegen Gabriëlle. Hij heeft praatjes, maar tot dusver heeft hij ook gewoon daadjes. En daar houd ik wel van voegt hij eraan toe. En geeft ook nog toe dat hij zichzelf wel een beetje herkent met Gert-Jan. Gert-Jan zit ondertussen bij Cemal op een bankje. De nieuweling vertelt dat hij tot rust komt in Utopia. Ik kan gewoon doen wat ik leuk vind. Ik kan mijn dromen verwezenlijken voegt hij er enthousiast aan toe. Vervolgens praten de twee nog even over de ideeën van een cartopia die Gert-Jan eerder vandaag al bekend maakte aan de rest van de groep.Wat later hangen Bjorn en Gert-Jan de was op. Bjorn besluit zijn gevoelens over de nieuwkomer maar te delen. Zo werkt het gewoon, praatjes en vervolgens knallen horen we Bjorn zeggen. En niet iedereen stelt zich zo op als jij benadrukt hij vervolgens. Ik ben blij met Benjamin en Victoria, maar vindt mezelf terug in Gert-Jan. Dan geven de twee elkaar een handdruk. Ik ben echt blij dat je er bent benadrukt hij nog maar een keer. Ontstaat er een nieuwe vriendschap tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *