Ramona en Bas willen leiders van Utopia worden

Ramona en Bas willen leiders van Utopia worden

Ramona en Bas hebben een plannetje bedacht, de twee liepen buiten met elkaar te smoezen. Wat zijn ze van plan?

Nu Ivan weg is blijkt de grote vraag in Utopia te zijn wie de leider gaat worden. Bas en Ramona zien die rol wel zitten en willen met een paar andere bewoners voor het leiderschap van de mini samenleving gaan. Net voordat het apres ski feest begon bespraken de twee nog wat zaken. Zo vertelt Ramona aan Bas dat hij Cees gevraagd heeft om mee te doen met hun leiderschap idee. Hij gaat dan de financiën verzorgen zoals hij nu al deed. En Cees was daarvoor wel te porren. Hij bloeide op jongen zegt Ramona enthousiast. Als een roos! Maar wat de twee verder van plan zijn is nog niet concreet. Wel willen ze Bronno ook nog in het team maar dat weet Cees dan nog weer niet. Volgens Ramona is dat wel een mooie verrassing. Ook ziet ze het al helemaal voor zich, hoe mooi zou het zijn als zij met z’n tweeën wat gaan bepalen? Bas sluit zich er helemaal bij aan en spreekt met Ramona af om morgen met Cees te gaan zitten. Bronno schuift dan wat later aan. Wel wil. Bas het pas voorstellen als de badkamer af is. Dan heeft hij dat onder zijn leiding volbracht. Ramona benadrukt dat hun leiderschap met stapjes moet komen, dat ze niet als dictators willen opstappen. En ik vind het wel leuk om Cees en Bronno er ook bij te betrekken voegt ze eraan toe. Denken jullie dat de twee hun plan ook echt uit kunnen voeren en leiders van Utopia kunnen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *