Bjorn kreeg een liefdesverklaring

Bjorn kreeg een liefdesverklaring

Afgelopen avond vond het apres ski feest in Utopia plaats. Er is die avond veel gebeurd dus in de komende berichten zullen we je weer op de hoogte brengen. Zo heeft Bjorn gisteren een liefdesverklaring van een bezoekster gehad…

Buiten liepen Bjorn en een dame over het Utopia terrein. De dame in kwestie heet Debbie. En ze is al bekend want ze heeft een keer meegedaan aan een theatercursus van Ramona. Dat was voor haar de doorslag: toen wist ze zeker dat ze Bjorn wel zag zitten. We hadden wel de hele tijd oogcontact vertelt ze, de mogelijkheid in acht nemend dat ze dat verkeerd heeft gezien. Het feit blijft dat als ik hier ben, ik je een hele leuke jongen vind voegt ze eraan toe. En Debbie dacht dat Bjorn haar misschien ook leuk vond. Maar je bent niet op mij afgestapt en dat is wel balen. Bjorn is niet verrast. Hij wist het al een beetje. Het heeft voor hem alleen weinig zin om relaties aan te gaan, zolang hij in Utopia zit benadrukt hij. Dat is helemaal niet handig voegt hij eraan toe. Daarom gaat hij nooit verder dan soms een keertje zoenen met een meisje. Als je in Utopia verliefd wordt, is het anders, legt hij uit. Maar daar bescherm ik mezelf een beetje voor. Maar of hij Debbie ook ziet zitten wordt niet helemaal duidelijk. Ze oogt wel flink wat jonger maar dat moet niets uit maken. Buiten zie ik allemaal wel sloot hij het gesprekje af. En dat hij buiten verder ziet moet zeker kunnen. Ze heeft Bjorn ook een vriendschapsverzoek gestuurd via Facebook…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *