Bjorn vindt Cemal als leider lachwekkend

Bjorn vindt Cemal als leider lachwekkend

Eerder liet Cemal al weten dat hij wel de nieuwe leider van Utopia zou willen worden. Inmiddels zijn we een tijdje verder en Bjorn en Ramona spreken over de vorderingen van zijn “leiderschap”.

Terwijl Bjorn zich aan het omkleden is gaat het gesprek al snel over Cemal. Ramona en Bjorn zijn het erover eens dat Cemal erg zijn best doet om de nieuwe leider te worden. Bjorn vindt het allemaal een beetje akward en lachwekkend. Ramona denkt op haar beurt dat Cemal zichzelf als nieuwe leider ziet, door het gesprek wat hij met Ivan gehad heeft. Hij is Ivan niet benadrukt Bjorn. En daarom moet ook iedereen stoppen met dat te zeggen. Het slaat helemaal nergens op! Straks gaat hij nog echt denken dat hij Ivan is en gaat hij Koerdisch praten voegt hij eraan toe. Ik vind het maar een rare situatie en zie zijn poging tot leiderschap als een grap. Volgens Ramona komt het misschien wel omdat Cemal een bepaalde druk voelt vanuit de groep. Die jongen kan gigantisch groeien maar dat wordt hem niet opgelegd antwoordt Bjorn. Die druk creëert hij zelf. Niemand die zegt wij schuiven jou naar voren als de nieuwe president. Uiteindelijk geeft Bjorn wel toe dat Cemal potentie heeft maar dat moet absoluut niet geforceerd worden. Ik kan ook wel de Tour de France willen rijden maar dat kan ik vergeten grapt hij. Ramona snapt wat Bjorn bedoeld. Ik heb dat ook al tegen hem gezegd, maar ik merk dat hij het zo graag wil. Bjorn vertelt vervolgens dat hij al verschillende gesprekken met Cemal heeft gehad en hij zal hem altijd de waarheid blijven zeggen. Vinden jullie dat Bjorn gelijk heeft?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 17:41

  Cemal bedoeld het erg goed. Ik mag die gast wel..

  En ja dat leiderschap gedoe iedere keer, moeten ze gewoon maar laten varen er is geen goede opvolger voor Ivan aanwezig in die loods.

  Ivan was/is een geboren leider en niet een gemaakte leider…

 2. anneke at 17:24

  Cemal als leider, hij komt net kijken.
  Kan hij naar voren geschoven zIjn door Ivan , maar die is er niet meer.
  En er wordt geschreven dat hij de druk van de bewoners voeld , maar die zijn er langer en die willen gerust niet door iemand die net komt kijken de les gelezen worden.
  Laat hem eerst wat bewijzen wat hij kan voor hij denkt de nieuwe KING gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *