Romy vertelt dat Cemal wel haar type is

Romy vertelt dat Cemal wel haar type is

Do en Romy hebben een gesprek gehad op de schommelstoel over mede bewoner Cemal. Cemal en Romy lijken het namelijk goed met elkaar te kunnen vinden en daar spreken de dames dan ook over.

Brand los, ik wil alles horen! zegt Do nieuwsgierig tegen Romy. Romy vertel nog het een en het ander over wat er gebeurde tijdens het verjaardagsfeestje van Benjamin. We zaten eerst in de hottub en toen wilde hij naar boven gaan om te slapen. En nadat we aan de bar toch nog even wat gedronken hadden, ben ik op de bank gaan liggen en toen kwam hij erbij liggen. We hadden natuurlijk wel een borrel op. gaat ze verder. Er zijn toen ook wat complimentjes uitgewisseld. Ja, daar begint het mee aldus Do. Je zou dus verliefd kunnen worden op Cemal vraagt ze nieuwsgierig. Ja antwoordt Romy, nou dat kan ik nu eigenlijk nog niet zeggen. Weet ik niet. Het is wel mijn type en hij is heel lief. Maar dat gaat echt nog even duren. Maar het zou wel kunnen. Ook qua uiterlijk. Wel vertelt Romy dat ze goed kan merken dat zij twee jaar ouder is dan Cemal. Toch denkt Romy ook wel te kunnen merken dat zij twee jaar ouder is dan Cemal. Maar weet je wat het dus is gaat ze verder, we hadden het een beetje over het leven en zo, en bij alles hebben we overeenkomsten. Heel erg veel gelijkenissen. Leuk, ik ben benieuwd reageert Do met een glimlach. Volgens Romy moet Cemal meer toenadering zoeken. Hij is verlegen maar ik zou het wel leuk vinden als hij wat vaker naar mij toe kwam. Maar dat gaat vanzelf, ik vind het wel interessant geeft ze vervolgens toe. Vanavond is er weer een feestje zegt Do, dus wie weet? Zal er dan toch iets ontstaan tussen Romy en Cemal?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 17:06

    Pppfff ik word zo moe van al dat relatie gedoe… Het leid alleen maar af. Maarja ik begrijp het ook weer wel, je zal er maar zitten.

    Het vlees blijft zwak… lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *