Waarom was Benjamin niet bij het centraal?

Waarom was Benjamin niet bij het centraal?

Zojuist schreven we al over het centraal van vandaag. Hier kun je alle besproken punten nog eens lezen. De bewoners hebben aardig wat besproken maar Benjamin was er niet bij. Maar waarom precies niet?

Terwijl Benjamin achter de computer zit komt Rowena naar hem toe. Benji, waar was je vraagt ze. Ik was mijn was aan het ophangen en ik moest even achter de computer antwoordt hij. Rowena merkt op dat ze het maar ongezellig vond dat hij er niet bij was. Maar wel een statement hoor voegt ze eraan toe. Benjamin benadrukt dat dat niet eens de bedoeling was. Het was meer moedeloosheid gaat hij verder. Dit kan toch niet. We hebben drie centralen achter elkaar gezegd dat we op tijd moeten komen. En dat gebeurt nooit! Dus als mensen zulke afspraken al niet na kunnen komen, dan kunnen we ook geen dingen plannen voor de BV. Ik vind het prima joh voegt hij eraan toe. Rowena knikt en gaat verder met het opeten van haar broodje. Niet veel later komt Bas het kantoor in die ook verhaal komt halen. Nieuwsgierig vraagt hij waarom Benjamin er niet bij was. Benjamin legt het nog een keer uit en voegt eraan toe dat hij geen zin had om weer te wachten. Ik zie het nut niet van dreamsessies houden, als mensen niet op tijd kunnen komen. Ze hebben gewoon schijt. Oke antwoordt Bas, kom je zo helpen met de tegels voor de badkamer. Benjamin wil uiteraard helpen en gaat weer aan de slag. Op zoek naar de lijm om samen te werken… Heeft Benjamin gelijk met zijn statement?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Boesta at 17:05

    Tja, om dan maar gewoon niet op te komen dagen vind ik ook weer flauw/laf.. Zo wordt het alleen maar erger en erger..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *