Bjorn vindt dat hij vakantie verdient heeft

Bjorn vindt dat hij vakantie verdient heeft

Vanmorgen had Bjorn een gesprek met Cees en deels ook Bronno. Het ging over de werkzaamheden die vandaag gedaan zullen worden. Al snel wordt duidelijk dat Bjorn toe is aan vakantie…

In de keuken vond het gesprek plaats. Daar laat Bjorn weten dat hij blij is dat het morgen markt is, hij heeft er zin in. Cees merkt vervolgens op dat er nog wel het een en het ander moet gebeuren en maakt een opsomming. Volgens Bjorn moeten er naast het afmaken van de badkamer geen abnormale dingen gebeuren. Ik zie het ook gewoon als werken benadrukt hij. Bronno vangt het gesprek op en vraagt met enige sarcasme of Bjorn ook wel eens lichamelijk werk heeft gedaan. Ja zeker antwoordt Bjorn en somt een deel van zijn CV op. Al snel is Bronno niet echt geïnteresseerd meer en Cees sluit zich bij hem aan. Wat ga je vandaag doen Bjorn vraagt de oudste bewoner van Utopia vervolgens. De krant lezen, en ik moet wat dingen regelen vandaag antwoordt Bjorn. Een paar belletjes plegen en zo voegt hij eraan toe. Dat is volgens Cees maar een half uurtje werk. Wat ga je daarna doen dan vraagt hij door. Bjorn geeft toe dat hij naast die werkzaamheden niet echt meer zal doen. Ik heb vakantie Cees benadrukt Bjorn. Ik werk nu zelfs in mijn vakantie, kan je nagaan! Bronno sluit zich weer bij het gesprek aan en vraagt verbaasd waarom Bjorn vakantie heeft. Nou begint Bjorn, dat heb ik wel verdient na veertien maanden keihard werken. Ik neem gewoon lekker anderhalve week vakantie! Je hebt serieus jezelf anderhalve week op non-actief gezet? vraagt Bronno met grote ogen. Nee antwoordt begint Bjorn, ik blijf wel altijd bezig. Ik heb al eerder een keer geprobeerd om vakantie te nemen en… Bronno onderbreekt hem, daar zit je nu nog steeds in vult hij met sarcasme aan. Bjorn kijkt verbaasd op, en benadrukt dat vakantie niets is voor hem. Maar ja je moet wat he? Vinden jullie dat Bjorn recht op vakantie heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Wil at 14:32

    Bjorn vakantie???? Achter de computer word je erg moe en dat is niet alleen regelwerk, er is meer te zien op internet waar bjorn raad mee weet. Hij is idd niet iemand die zn handen graag vuil maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *