Victoria wil meer structuur in Utopia

Victoria wil meer structuur in Utopia

Ramona en Victoria hebben buiten op het bankje een gesprek gehad. Victoria wil namelijk meer structuur aanbrengen in het reilen en zeilen van Utopia. Ze heeft haar plannen voorgedragen.

Victoria laat weten graag meer structuur te willen hebben en deelt haar plan. Zo wil ze graag dat ideeën van iedereen op een groot bord komen met daarbij hoe iedereen is met de uitvoering. Dan kunnen we echt laten zien dat we niet alleen praten in het centraal, maar dat we er nu echt actie van gaan maken voegt ze eraan toe. Ramona antwoordt het een goed idee te vinden en dat het vooral goed is dat taken voor iedereen visueel worden. Victoria vertelt verder dat er via deze manier iedereen kan zien waarmee hij of zij bezig is. Op die manier kun je mensen er ook op aanspreken als ze hun taken niet doen gaat ze verder. Je merkt gewoon dat er mensen zijn die soms wat sturing nodig hebben om dingen te gaan doen. Verder wil Victoria met een team energieke bewoners gaan zitten die zin hebben in veranderingen en aan Utopia willen werken. Ze noemt onder andere de namen Rob, Gina en Ramona die ze in haar team zou willen.Het wordt tijd wordt om stappen te ondernemen en door te bouwen benadrukt ze. Het moet blijven leven bij de mensen. Je kan zo ook de nieuwe mensen beter begeleiden. Zij komen hier vaak vol energie binnen en die energie zakt vaak te snel af aldus Victoria. Ramona is helemaal in voor dit idee en werkt graag mee. Ook zegt ze dat iedereen het steeds heeft over een nieuwe leider, maar wat ze echt nodig hebben is een betere structuur.  Hoe zal het plan van Victoria bij haar mede bewoners vallen? Wordt het een succes?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Chero at 20:54

    Dat wiel is toch al uitgevonden met dat bord pffff ze kunnen ook zelf niks bedenken wat nu eens werkt. Dit wordt ook weer aan mislukking. Zo lang ze maar bezig zijn om de baas te spelen zal het nooit werken om een eenheid te krijgen waar Utopia vanuit ging.

  2. anneke at 18:20

    Wat doet Victoria eigenlijk in UTOPIA voor werk, en Ramona die praat met bijna iedereen mee.
    En waarom groepjes maken.
    Iedereen die binnen komt doet niet waar hij voor kwam, wat wilde Victoria doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *