Samenvatting avond 25 maart in Utopia

Samenvatting avond 25 maart in Utopia

Wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog? Nou we hebben het voor je omschreven in een samenvatting. Geen hele lappen tekst maar overzichtelijk wat gebeurtenissen op een rijtje. Zo ben je weer helemaal op de hoogte!

Gert-Jan wil de taakverdeling veranderen
Gert-Jan  en Victoria bespraken de taakverdeling en toekomst van Utopia. Gert-Jan heeft sterke ideeën maar zegt minder sterk in de groep te liggen dan Victoria. Ik probeer vriendjes te vinden, om het volgende week gewoon is te proberen voegt hij eraan toe. De nieuweling wil de taakverdeling binnen de loods omgooien en heeft daar steun van andere bewoners nodig. Ook maakt hij zich zorgen over de aankomende evenementen. Victoria zegt Gert-Jan te steunen, maar wil daarbij vermelden dat zij zelf erg druk is.

De nieuwe Bas
Ramona en Gabriëlle hadden een gesprek over Bas. Sinds gisteren heeft hij zijn bouwkleren ingeruild voor de nieuwe Bas. En daar zijn de twee wel verrast door. Ook wordt de oude stijl van Bas besproken. Ramona zegt Bas niet als vriendje te willen omdat hij er tot gisteren bijliep als een hippie. Gabriëlle zegt op haar beurt dat Bas zich anders gedraagt en vandaag vanuit het niks in een mooie outfit aanheeft. De dames vinden het opmerkelijk en weten niet zo goed wat zij ervan moeten denken.

Geschiedenisles
Cees geeft nieuweling Gert-Jan een geschiedenisles over het bestuur van landen en bijbehorende leiderschap. Cees trekt hier lessen uit en wil de nieuweling verlichtten met zijn bevindingen. Het werkt niet! aldus Cees. Gert-Jan wil optimistische blijven en laat dat merken door het volgende gezegde, Rome is niet in één dag gebouwd, dus laten we daar langzaam aan gaan werken. Cees reageert niet op zijn opmerking. Wellicht heeft Gert-Jan dan toch zijn “eerste vriendje” gevonden die hem wil steunen.

Do huilt
Do moest huilen. Ramona troost haar. Ze weet als geen ander dat Do er even doorheen zit. Elke bewoner kent dat gevoel. Ik ben zo wispelturig!, zegt Do.Wat de rede van haar verdriet is? Ze had mooie doelen toen ze Utopia inging  maar kwam er al snel achter dat zij eerst aan zichzelf moest werken. Hierdoor staan haar doelen stil en daar wordt zij triest van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *